De peuterspeelzaal van Mr Kalima

juli 8th, 2009 Amy Picanussa


Vandaag 8 Juli is de onderwijs & sport groep naar de peuterspeelzaal van Mr Kalima geweest. We vertrokken om 9 uur vanaf het questhouse. Het is maar 5 minuutjes lopen, achter het questhouse kun je het schooltje zien. Het schooltje bestaat uit 2 lokalen, een voor de peuters van 4 tot 6 jaar en het andere lokaal voor kinderen van 6 tot 8 jaar. Suzanne, Kelly n, Amy, Hanneke en Victor zijn in het lokaal gebleven van de peuters. Kelly s en Jacqueline zijn bij de andere kinderen gebleven. We hebben o.a les gegeven, dat werd gedaan door Kelly n en Suzanne, dat was erg leuk om te zien en het ging erg goed!!! Later zijn we met z’n allen naar buiten gegaan en hebben leuke activiteiten met ze gedaan. Zoals: Jan huigen in de ton, zakdoekje leggen en hoofd schouders knie en teen. Na de spelletjes zijn we weer naar het klaslokaal gegaan en hebben wij de spullen gegeven, o.a: schriften, potloden, pennen, gummen, puntenslijpers, schoolbordkrijtjes en noem maar op.. Van 12 tm 2  hadden we pauze. In het questhouse hebben we met z’n allen toast gegeten. Om 2 uur moesten we weer bij het schooltje zijn om nog wat sportactiviteiten te doen met de kinderen. Het was een geslaagde dag!

Reacties

5 reacties op “De peuterspeelzaal van Mr Kalima”

 1. Ellen zegt:

  Hey Amy,

  Ik hoop dat je veel foto’s hebt gemaakt.
  Het klinkt alsof jullie het wel heel gezellig met elkaar hebben gehad.Ik weet zeker dat Victor erg goed “Jan huigen in de ton kon voordoen” :)

  gr. Ellen

 2. marga en harrie reimink zegt:

  Hay Kelly en Suzanne en de andere onderwijmensen,
  SUPER OM TE HOREN DAT HET LESGEVEN INEEN VREEMDE TAAL EN EEN ANDERE OMGEVING JULLIE OOK ZO GOED AFGAAT gEWELDIG ZO`N STEL VRIJWILLIGERS DIE DE KINDEREN DAAR EEN LEUKE DA BEZORGEN
  gA ZO DOOR
  groeten Marga

 3. marga en harrie reimink zegt:

  ps. hoe zit het eigenlijk met het tijdsverschil want het is hier nu pas 13.45 uur op woensdag 8juli

 4. minie zegt:

  Amy, lijkt me leuk om volgend schooljaar op school met de coach groepjes te gaan doen. Jij de juf, wij de kids.
  je staat stralend op de foto tijdens het zakdoekje leggen. Leuk om foto’s te zien van jullie.
  Groetjes aan iedereen.
  kus van Minie

 5. lidy zegt:

  Heej Hanneke,

  Ik vind het goed dat je veel kinderliedjes zingt, dan hebben we weer goede inzingnummers voor volgend seizoen en kan “SHINE” ff rusten..
  Haha….Geniet hiervan meid….
  Zie je….Liefs van Lidy