De Leegte

juli 26th, 2009 Erica Zweers


 Hallo allemaal we zijn allemaal weer heel thuis gekomen en hebben er erg van genoten. Het is heel saai om weer in ons koude kikkerlandje te zijn, maar ook fijn weer bij je nederlandse familie te zijn. In zambia heb ik ook een familie de jongens zijn mijn broers en Chongo en Kaptula zijn als oom en tante voor mij. Ik voelde een leegte en snapte niet waar het vandaan kwam, maar ik ben er achter ik ben mijn hart vergeten terug naar Nederland te nemen. Ik wil zo gou mogelijk weer terug en weer hard aan het werk! over pas 3 weken komen de Zambianen hier en ik kan niet meer wachten ik ben de dagen aan het aftellen tot 16 augustus, mijn verjaardag 2 dagen daarvoor laat me koud als ik iedereen maar weer zie vind ik veel belangrijker. Dat geld ook voor de Nederlandse groep wij hebben ons samen zo goed vermaakt. Lekker gefeest gek gedaan en noem het allemaal maar op. De belgen noemden ons niet voor niks de knotsgekke Nederlanders. Ook Chongo(sofie) en Kaputula (simon) missen ons het guesthouse is niet meer oranje en alles is stil geworden mpongwe is weer in rust…erica-in-zambia-063erica-in-zambia-122

erica-in-zambia-163

Reacties

6 reacties op “De Leegte”

 1. Coen zegt:

  mooi verhaaltje!! :D

 2. Chongo zegt:

  Lieve Erica

  het gemis is wederzijds …
  waar is de drukte? het gezellig buitenzitten? het volleyballen (al deed ik nooit mee) en vooral die Nederlandse gezelligheid …

  We zien elkaar heel gauw!

  VEEEEEEEEEL LIEFS!!

  Chongo

 3. Erica zegt:

  Ja gelukkig zien we elkaar heel snel weer nog 2 weken het klinkt veel 17 dagen klinkt alleen nog meer… dus hou het maar op 2 weken:D welke dagen zijn jullie er dan? (hopelijk allemaal) jullie horen ook bij de groep aan ookal zijn jullie blank en belgisch maar jullie behoren tot de bevolking van Mpongwe en zijn ere-lid van de Nederlandse groep

  groetjes aan allemaal stuk voor stuk dikke (K)

 4. nonkel Kaputula zegt:

  Alle dagen zal niet lukken, maar we maken er zo veel mogelijk vrij om naar jullie te komen. We kijken er enorm naar uit om ‘onze’ Zambianen en ‘onze’ Nederlanders samen in Landstede te zien rondlopen.

  veel liefs,
  een trots erelid ;)

 5. Erica zegt:

  als jullie maar weten dat je bij iedereen terecht kunt om te slapen;) of voor wat dan ook:P we zullen alle ballen en spullen weer meenemen want dat voetbal moet nog weer een keer en nu behoort nonkel kaputula bij Nederland:P haha

  liefs

 6. Kelly Ssssss zegt:

  hierbij geef ik mijn huis op als logeerplaats! (zou het een eer vinden!!!:D)